IsoDent hammasproteesien puhdistusaine 250 ml

0 arvostelua
10,00€
Hinta pisteillä: 10
Määrä: + -  
Valmistaja: Isodent
Paketti: 250 ml
Saatavuus: Ei ole varastossa
Päivittäisessä käytössä olevien hammasproteesien kunto vaikuttaa olennaisesti käyttäjänsä hyvinvointiin. Siksi niiden puhtaudesta tulisi huolehtia samalla tavalla kuin muustakin henkilökohtaisesta hygieniasta, päivittäin. Nestemäinen IsoDent hammasproteesien puhdistusaine on uudenlainen tapa puhdistaa proteesi tehokkaasti, helposti, taloudellisesti ja turvallisesti.

Miten IsoDent poikkeaa jo markkinoilla olevista proteesien puhdistusaineista?

IsoDent on kotimainen. Sen on kehittänyt suomalainen IsoDent Oy. Bakteerien, sienikasvustojen ja värjäytymien lisäksi se liuottaa proteesistasi myös hammaskiven. IsoDent on nestemäinen tiiviste. Sitä myydään riittoisassa 250 ml pullossa, joka kestää yhdellä käyttäjällä jopa 3 kuukautta päivittäisessä käytössä.

IsoDent on kehitetty erityisesti proteesien syväpuhdistamista varten. Se on erittäin tehokas ja lisäksi jättää proteesiisi raikkaan mintun maun. Huomaathan, että IsoDent hammasproteesien puhdistusaine on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Noudata käyttöohjetta huolellisesti!

Mihin IsoDent hammasproteesien puhdistusaineen teho perustuu?

IsoDent hammasproteesien puhdistusaine puhdistaa kaiken tyyppiset hammasproteesit, metalliproteesit ja pehmeät proteesipohjat hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Teho perustuu erityiseen jää-etikkahapon ja ortho-fosforihapon seokseen. Ortho-fosforihappo irrottaa kiinteän hammaskiven. Jää-etikkahappo orgaanisena happona poistaa värjäymiä ja plakkia. Samalla seos tuhoaa proteesista bakteerit ja sienikasvustot vahingoittamatta proteesia.

Näin käytät IsoDent hammasproteesien puhdistusainetta:

1.Valmista käyttöliuos: laita 10-20 ml nestettä lasilliseen haaleaa vettä. Voit käyttää samaa liuosta useamman päivän ajan.

2.Upota proteesi nesteeseen niin, että se poeittyy kokonaan.

3.Jätä koje puhdistusnesteseokseen 5-20 minuutiksi. Voit antaa sen seistä liuoksessa myös koko yön.

4.Harjaa kevyesti hammasharjalla.

5.Huuhtele hyvin juoksevalla vedellä ennen suuhun laittoa.

IsoDentin avulla proteesisi pysyy puhtaana – olosuhteista huolimatta!

Kirjoita arvostelu

Nimi:


entry_email


Arvostelu:HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           HyväThe product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

HERE'S 5€ OFF YOUR NEXT PURCHASE

How do You get 5€? Simple, just click the button below and register an account with us. It's easy, fast and it'll take you just 2 minutes to sign up.

 

Why create an account with Rosena? All our registered customers get 10% cashback to their account from purchases and it can be used to get discount from future orders

 

Thank you, I do not need 5€ credited to my account