Depiwhite Whitening peel-off mask

0 arvostelua
25,00€
Hinta/litra: 625,00€
Hinta pisteillä: 25
Määrä: + -  
Valmistaja: ACM
Paketti: 40 ml
Saatavuus: Varastossa

Liikapigmentaatio tai ruskeat pigmenttiläiskät huolestuttavat monia naisia. On monta syytä miksi pigmenttiläiskiä voi ilmestyä, näitä ovat geneettiset tekijät, raskaus, hormonaaliset syyt sekä myös ympäristö- ja mekaaniset tekijät, kuten liiallinen rusketus.
Depiwhitella on täydellinen valikoima liikapigmentaation ihonhoitoja, jotka antavat tehokkaan ratkaisun pigmenttiongelmiisi.

Depiwhite valkaiseva kuorintanaamio on suunniteltu häivyttämään ja poistamaan ruskeita pilkkuja ja tasaamaan ihonväriä. Vaikuttavat aineet:
- Antipollon, joka imee melaniinia orvaskeden ylemmästä kerroksesta. Tämä on nopeasti vaikuttava ainesosa, jonka ensimmäiset valkaisutulokset ovat nähtävissä jo 15 käyttöpäivän jälkeen.
- Kojic-happo ja C-vitamiini hidastavat melaniinin tuotantoa ja niillä on valkaiseva vaikutus.

Käyttöohjeet: Levitä Depiwhite-voide ohuena kerroksena käsiteltäville ihoalueille. Anna sen kuivua vähintään 20 minuuttia, irrota sitten manuaalisesti kaikki kerralla. Naamiota olisi käytettävä vähintään 2-6 kuukautta.

Suositellaan käytettäväksi Depiwhite Advanced Depigmenting –voiteen kanssa.

INGREDIENTS : Aqua (Water), Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, Glycerin, PEG-32, Kojic Acid, PVP, Talc, Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, CI 77891 (Titanium Dioxide), Disodium EDTA, Butylene Glycol, Sodium Sulfite, Sodium Metabisulfite.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


entry_email


Arvostelu:HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           HyväThe product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email