Sale
Morganna’s Elixir rejuvenating cream with botox-like effect

Morganna’s Elixir rejuvenating cream with botox-like effect

5 arvostelua
39,00€ 29,90€
Hinta/litra: 780,00€
Hinta pisteillä: 39
Määrä: + -  
Valmistaja: Morganna`s Alchemy
Paketti: 50ml
Saatavuus: Varastossa
Turns back the ticking clock of aging and gives a radiant, younger look in 3 days.

Nuorentava voide, joka kliinisesti todistettujen ja synenergisesti vaikuttavien uutteiden täydellisen yhdistelmän ansiosta palauttaa kasvoille nuorekkaan hohteen vain 3 päivässä. Vanhojen orgaanisten reseptien pohjalta luotu voide auttaa palauttamaan ihon terveyden, pysäyttämään ikääntymiskellon ja taistelemaan ryppyjä vastaan.

Morganna's Elixir on harvinainen, sillä sitä voivat käyttää niin miehet kuin myös naiset sekä ne, joilla on rasvainen iho ja jotka eivät voi käyttää muuten ikääntymisenvastaisia tuotteita niiden runsaan öljy-/rasva-ainesisällön vuoksi.

Voiteen sisältämät aktiiviaineet:

 

- Parakrassiuute: mahtava pieni kasvi Etelä-Amerikasta, jota on vuosisatoja käytetty lääkekasvina. Joissain maissa sitä kutsutaan sen puuduttavan vaikutuksen ansiosta myös "hammassärkykasviksi". Parakrassiuute rentouttaa kasvolihaksia antaen iholle hohdetta ja levänneen ilmeen toimimalla kuten botox. Se rentouttaa jännittyneitä lihaksia tasoittamalla erittäin tehokkaasti ryppyjä silmien ympärillä ja "huoliryppyä" kulmakarvojen välissä.

- Saksanpähkinäuute: puhdistettu saksanpähkinäuute sisältää runsaasti polyfenoleita, fytohappoja ja ravintoaineita. Tämä uute auttaa suojaamaan ihoa oksidatiiviselta stressiltä, hidastaa ihon ikääntymisprosesseja ja biostimuloi valkuaisaineiden synteesiä ihossa.

 

Käyttöohje: Sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille, niin miehille kuin naisille. Käytä kaksi kertaa päivässä kasvojen, kaulan ja rinnan alueelle.  

Morganna's Alchemy -tuotteet on luonut kemisti, jolla on yli 20 vuoden kokemus ja tuotteissa on käytetty ekosertifioituja kasvi- ja kukkauutteita. Tuotteissa käytettävät kasvit on kasvatettu valvotuissa oloissa, ilman lannoitteita ja muita haitallisia aineita.

Morganna´s Elixir- tuotteen käytön kliinisten tutkimusten tulokset:

 

Testiin osallistuneet naiset tunsivat välitöntä ja kestävää kosteutusta ja kiinteytymistä, joka tuntui myös 28 päivän päästä. 85 % testiin osallistuneista ihmisistä huomasi ihon tasoittuneen, 80 % ihmisistä tunsi kosteuttavan vaikutuksen, yli 90 % kertoi, että heidän ihonsa kiinteytyi. 

elixer2

 

elixir-before-after-02

 

Aqua (Water), Diheptyl Succinate,  Glycerin, Octyldodecyl Myristate, Polysorbate 20, Cetearyl Alcohol, Ceteareth 20, Acmella Oleracea Extract, Juglans Regia (Walnut) Seed Extract, Sodium Acrylates/ Beheneth-25 Methacrylate Cross- polymer, Capryloyl Glycerin/ Sebacic Acid Copolymer, Poly- decene, Lauryl Glucoside Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Parfum (Fragrance), Polysorbate 85, Sorbic Acid

Kirjoita arvostelu

Nimi:


entry_email


Arvostelu:HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           HyväThe product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

HERE'S 5€ OFF YOUR NEXT PURCHASE

How do You get 5€? Simple, just click the button below and register an account with us. It's easy, fast and it'll take you just 2 minutes to sign up.

 

Why create an account with Rosena? All our registered customers get 10% cashback to their account from purchases and it can be used to get discount from future orders

 

Thank you, I do not need 5€ credited to my account