Morganna’s Mango Butter

1 arvostelua
19,90€
Hinta/litra: 398,00€
Hinta pisteillä: 19.9
Määrä: + -  
Valmistaja: Morganna`s Alchemy
Paketti: 50ml
Saatavuus: Varastossa
Erittäin kosteuttava mangovoita sisältävä voide on monikäyttöinen apu kuivalle iholle, ihottumiin, ekseemaan, psoriasikseen, halkeilevalle ja karhealle iholle.

Erittäin kosteuttava mangovoita sisältävä voide on monikäyttöinen apu kuivalle iholle, ihottumiin, ekseemaan, psoriasikseen, halkeilevalle ja karhealle iholle.

Mangovoi on ollut jo vuosisatoja käytössä Afrikasta Etelä-Amerikkaan ja sitä käytetään sen monipuolisten ominaisuuksien vuoksi niin vartalolle kuin hiuksillekin. Mangovoi on erityisen tunnettu kosteuttavasta vaikutuksestaan ihoa rauhoittavana ja pehmentävänä aineena, mutta se sisältää runsaasti antioksidantteja ja sillä on myös tulehduksenvastainen sekä nuorentava vaikutus.

 

Mangovoi ei ole öljyistä ja imeytyy ihoon tehden ihosta silkkisen pehmeän.  

Käyttöohje: käytä 1-2 kertaa päivässä kasvoille ja/tai vartalolle.

 

Mangovoita voi käyttää:

 Kuiva iho – käytä, jos iho on kuiva, hilseilevä, halkeileva tai jos ihossa on ihottumaa, dermatiitti, psoriasis, ekseema.

 Rypyt– käytä nuorentavana ja auringon aiheuttamia vaurioita vähentävänä aineena.

 Ihoärsytykset – käytä rauhoittavana aineena ärtyneelle, kutiavalle iholle.

 Auringonpolttamat – voi käyttää rauhoittavana aineena auringonpolttamiin.

 Mangovoita voi käyttää herkälle iholle vaihtoehtona voiteille.

 Venytysarvet – käytä päivittäin ehkäisemään venytysarpia.

 Hieronta – mangovoi sulaa iholla ja on sen vuoksi erinomainen aine hierontaan.

 

Morganna's Mango Butter sisältää mangovoin lisäksi myös mehiläisvahaa sekä jojobaöljyä – molemmat ainesosat ovat voimakkaita kosteuttajia ja niillä on ihoa nuorentava vaikutus.

30 vapaaehtoisen henkilön neliviikkoisen testikäytön aikana 100 % testaajista totesi, että mangovoin rakenne sopi heidän ihotyypilleen erinomaisesti ja 100 % kertoi, että voidetta oli mukava käyttää.  Osallistujat huomasivat myös, että heidän ihonsa oli jopa 8 tuntia voiteen käytön jälkeen vielä 40 % kosteutetumpi verrattuna voiteen käyttöä edeltäneeseen aikaan. 

Water, Glycerin, Polyglyceryl-6 Distearate,  Jojoba Esters, Polyglyceryl-3 Beeswax, Cetyl Alcohol, Mango Butter (Mangifera Indica) Seed , Xanthan gum, diheptyl succinate ,capryloyl glycerin/sebacic acid copolymerdiheptyl  succinate , capryloyl glycerin/sebacic acid copolymer, Cetearyl Alcohol Ceteareth- 20, Polysorbate-20, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbic Acid Cetearyl Alcohol, Fragrance.

 

 

 

Kirjoita arvostelu

Nimi:


entry_email


Arvostelu:HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           HyväThe product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

HERE'S 5€ OFF YOUR NEXT PURCHASE

How do You get 5€? Simple, just click the button below and register an account with us. It's easy, fast and it'll take you just 2 minutes to sign up.

 

Why create an account with Rosena? All our registered customers get 10% cashback to their account from purchases and it can be used to get discount from future orders

 

Thank you, I do not need 5€ credited to my account

GET A BEAUTIFUL PIECE OF JEWELLERY AS A GIFT!

CLICK HERE TO READ THE CAMPAIGN GUIDE

 

Every customer who purchases collagen supplements for at least 50 euros will receive a lovely piece of jewellery. Customers who purchase collagen supplements for at least 100 euros will get two pieces of jewellery.

If you wish, you can put together a beautiful set of a pendant and earrings.

The campaign lasts from 1 September to 31 October 2021 or while supplies last

​*The gift is added to the shopping cart automatically if the value of the order after discounts and without transport is at least 50 euros