Sale
Morganna's MesMer-Eyes

Morganna's MesMer-Eyes

2 arvostelua
31,90€ 19,90€
Hinta/litra: 2 126,60€
Hinta pisteillä: 31.9
Määrä: + -  
Valmistaja: Morganna`s Alchemy
Paketti: 15ml
Saatavuus: Varastossa
Morganna's Alchemy Mesmer-Eyes virkistää silmänympärysalueen herkkää ihoa, vähentää turvotusta ja tummuutta sekä nuorentaa

Morganna's Alchemy Mesmer-Eyes virkistää silmänympärysalueen herkkää ihoa, vähentää turvotusta ja tummuutta sekä nuorentaa.

 

Jokainen ainesosa on valittu huolellisesti tehokkaimman vaikutuksen takaamiseksi.

 

Silmänympärysalue on erittäin herkkä alue, johon väsymys, ikä, allergiat ja elämäntavat jättävät jälkensä. Tuloksena on usein rypyt, tummat varjot silmien alla ja turvotus

Mesmer-Eyes -voiteessa on kolme aktiivista vaikutusainetta:

 

Niasiiniamidi (B3-vitamiini) – tehokas vaikutusaine, jolla on ikääntyvälle iholle monia positiivisia vaikutuksia, esimerkiksi kimmoisuuden parantuminen, vedenhukan estäminen ja ihon ja verenkierron elvyttäminen.

Orgaaninen silikoni – suojaa silmänympärysalueen herkkiä verisuonia ja vahvistaa niitä. Kun verisuonet ovat vahvemmat, niistä ei vuoda verihiutaleita ja näin silmänympärysten tummuus vähenee.

Saarninkuoriuute – sisältää aineita, jotka nopeuttavat veden poistumista turvotusalueelta ja turvotuksen laskemista.

Näiden kolmen vaikutusaineen yhteisvaikutus mahdollistaa Morganna's Alchemy Mesmer-Eyes -silmänympärysvoiteen taistelun tummien silmänympärysten ja turvotuksen muodostumista vastaan.  

 

Käyttöohje: Levitä silmänympärysalueen puhdistetulle iholle aamuisin ja iltaisin. Hiero hellästi sormenpäillä pyörivin liikkein.

Morganna's Alchemy -tuotteet on luonut kemisti, jolla on 20 vuoden kokemus ja tuotteissa on käytetty ekosertifioituja kasvi- ja kukkauutteita. Tuotteissa käytettävät kasvit on kasvatettu valvotuissa olosuhteissa, ilman lannoitteita ja muita haitallisia aineita. 

Ash Bark Extract, Organic Silicon, Vitamin B3

Kirjoita arvostelu

Nimi:


entry_email


Arvostelu:HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           HyväThe product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

HERE'S 5€ OFF YOUR NEXT PURCHASE

How do You get 5€? Simple, just click the button below and register an account with us. It's easy, fast and it'll take you just 2 minutes to sign up.

 

Why create an account with Rosena? All our registered customers get 10% cashback to their account from purchases and it can be used to get discount from future orders

 

Thank you, I do not need 5€ credited to my account