IsoDent Ortho Irroitettavien oikomiskojeiden ja purentakiskojen puhdistusaine.

0 arvostelua
6,00€
Hinta pisteillä: 6
Määrä: + -  
Valmistaja: Isodent
Paketti: 100 ml
Saatavuus: Varastossa
Puhdistusaine irrotettaville oikomiskojeille ja purentakiskoille

IsoDent Ortho on irrotettaville oikomiskojeille ja purentakiskoille suunniteltu tehokas ja vaivaton puhdistusaine, joka jättää jälkeensä raikkaan mintun maun. Vaikka IsoDent Ortho on armoton pinttymille, sienikasvustoille ja bakteereille, on se hellävarainen itse oikomiskojeelle. Siksi sitä voi käyttää vaikka päivittäin.

IsoDent Orthon käyttö kannattaa!

IsoDent Ortho on kehitetty erityisesti irrotettavien oikomiskojeiden ja purentakiskojen syväpuhdistamista varten. Se on tehokkaampaa kuin yleisesti oikomiskojeiden ja purentakiskojen puhdistukseen suositeltu käsitiskiaine. IsoDent Ortho on hellävarainen, se ei vahingoita oikomiskojeiden herkkiä liitoksia ja metalliosia eikä kuluta tai naarmuta purentakiskoja.

IsoDent Orthoa käyttämällä selviät purentakiskon tai oikomiskojeen puhdistuksesta yhdellä aineella, joka on edullista ja riittoisaa. IsoDent Ortho on nestemäinen tiiviste. IsoDent Ortho käyttöliuoksen matala pH-arvo takaa sen, että tuote on hygieeninen ja kerran sekoitettu liuos säilyttää tehonsa usean käyttökerran ajan.

Mihin IsoDent Orthon teho perustuu?

IsoDent Ortho puhdistaa irrotettavat oikomiskojeet ja purentakiskot hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Teho perustuu erityiseen jää-etikkahapon ja ortho-fosforihapon seokseen. Seos irrottaa kojeesta pinttymät, värjäymät ja plakin. Samalla se tuhoaa kojeesta bakteerit ja sienikasvustot vahingoittamatta kojetta.

Näin käytät Isodent Orthoa:

1.Valmista käyttöliuos: laita 10–20 ml nestettä lasilliseen haaleaa vettä.

2.Upota koje nesteeseen niin, että se peittyy kokonaan.

3.Jätä koje puhdistusnesteseokseen 5–20 minuutiksi. Voit antaa sen seistä liuoksessa myös koko päivän.

4.Harjaa kevyesti hammasharjalla.

5.Huuhtele hyvin juoksevalla vedellä ennen suuhun laittoa.

Voit käyttää samaa liuosta useamman päivän ajan!

Kirjoita arvostelu

Nimi:


entry_email


Arvostelu:HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           HyväThe product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

HERE'S 5€ OFF YOUR NEXT PURCHASE

How do You get 5€? Simple, just click the button below and register an account with us. It's easy, fast and it'll take you just 2 minutes to sign up.

 

Why create an account with Rosena? All our registered customers get 10% cashback to their account from purchases and it can be used to get discount from future orders

 

Thank you, I do not need 5€ credited to my account

ORDER AND RECEIVE A GIFT!

 

For all orders exceeding 40€ in value of products added to cart, we'll add a gift - Biotopix Flash Instant Lifting Serum that reduces wrinkles and fine lines in 5 minutes.