Morganna’s Paracress Oil

0 arvostelua
24,90€
Hinta/litra: 830,00€
Hinta pisteillä: 24.9
Määrä: + -  
Valmistaja: Morganna`s Alchemy
Paketti: 30ml
Saatavuus: Ei ole varastossa
Kosteuttava ja nuorentava Morganna’s -parakrassiöljy

Kosteuttava ja nuorentava Morganna’s -parakrassiöljy.

 

Morganna's Alchemy tekee jatkuvasti tutkimustyötä parhaiden ja tehokkaimpien ainesosien löytämiseksi. Parakrassi on löytänyt tiensä moniin näistä tuotteista erinomaisten nuorentavien ominaisuuksiensa ansiosta.

Morganna's Paracress oil on tiivistetty öljy parakrassi -kasvista, jossa on runsaasti antioksidantteja, joilla on tulehduksenvastainen ja rauhoittava vaikutus ja joka puuduttaa lihaksia. Se antaa öljylle botoxinkaltaisen lihaksia rentouttavan vaikutuksen, joka auttaa tasoittamaan kasvoja.  

Miksi juuri öljy? Tämä parakrassi-kasvista uutettu ja puhdistettu öljy mahdollistaa asiakkaalle todella tehokkaan vaikutuksen ja kasvin hyödyllisimmät ominaisuudet sekä antaa jokaiselle käyttäjälle nuorekkaasti hehkuvan ihon.

Käyttöohje: käytä puhdistetulle iholle. Lisää kämmenelle muutama tilkka öljyä ja levitä öljy kasvoille ja kaulalle hellästi pyörivillä liikkeillä hieroen. Tuotetta voi levittää myös silmänympärysiholle ja huulille.

 

HUOM! Kun käytät öljyä ennen jokapäiväisiä kasvojenhoitotuotteitasi,se imeytyy paremmin ja siinä olevien aktiivisten vaikutusaineiden vaikutus iholla tehostuu.  

 

 

Morganna's Alchemy -tuotteet on luonut kemisti, jolla on 20 vuoden kokemus ja tuotteissa on käytetty ekosertifioituja kasvi- ja kukkauutteita. Tuotteissa käytettävät kasvit on kasvatettu valvotuissa olosuhteissa, ilman lannoitteita ja muita haitallisia aineita.

 

Vapaaehtoisten testissä jo 7 päivän käytön jälkeen 39 % huomasi silmänympärysalueen ryppyjen määrän vähenemisen ja 23 % huomasi ryppyjen syvyyden vähenemisen. 30 päivän käytön jälkeen 80 % naisista totesi, että heidän ihonsa on kiinteämpi ja 75 % totesi, että heidän ihonsa on sileämpi. 

 

 
 

Kirjoita arvostelu

Nimi:


entry_email


Arvostelu:HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           HyväAvainsanat:Morganna, Paracress, Oil
The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

HERE'S 5€ OFF YOUR NEXT PURCHASE

How do You get 5€? Simple, just click the button below and register an account with us. It's easy, fast and it'll take you just 2 minutes to sign up.

 

Why create an account with Rosena? All our registered customers get 10% cashback to their account from purchases and it can be used to get discount from future orders

 

Thank you, I do not need 5€ credited to my account