Quasix geeli kasvojen punotuksen vähentämiseksi

2 arvostelua
18,90€
630,00€
Hinta pisteillä: 18.9
Määrä: + -  
Valmistaja: LSI
Paketti: 30 gr
Saatavuus: Varastossa
Neljän luonnollisen vaikuttavan aineen tehokas yhdistelmä keskivaikean ja vaikean kasvojen punotuksen vähentämiseksi

Neljän luonnollisen vaikuttavan aineen tehokas yhdistelmä keskivaikean ja vaikean kasvojen punotuksen vähentämiseksi

Quasix® geeli öljyiselle iholle

Usein ilmenevä, mutta hyväluonteinen kasvojen punotus ilmenee kasvojen ihon (etupäässä nenän ja poskien) punaisena värisävynä. Ihon värisävyn muutos, joka esiintyy alussa ohimenevänä punoituksena, on taipuvainen jäämään pysyväksi ja iho muuttuu pienten verisuonien laajenemisesta johtuen laikulliseksi. Krooninen verenkiertohäiriö johtaa pistely- ja kuumotustuntemuksiin ja ihon punoituksen muodostumiseen. Pysyvä ihon punoitus syntyy ja pahenee erilaisten ympäristötekijöiden vaikutuksesta, joita voivat olla auringon säteily, äkilliset lämpötilan vaihtelut, maustettu ruoka, kuumat tai alkoholijuomat, tunnetilat ja stressi. Ihon punoitusta esiintyy useammin ohuella ja vaalealla iholla ja vaiva pahenee tavallisesti ikäännyttäessä, jollei vaivaa hoideta.
LSI on kehittänyt kosmetiikkatuotesarjan, joka on tarkoitettu ihon pysyvän punoituksen hoitoon.
Quasix®:in tuotteet perustuvat neljän ainesosan yhteisvaikutukseen:
• Kvassiapuun  (Quassia amara) uutteella on loisia ja bakteereita torjuva vaikutus, joka on erityisen tehokas näppylöitä tai märkiviä näppylöitä sisältävän punoituksen hoidossa. Sen lisäksi kvassiaspuun uutteella on tunnettu tulehduksia torjuva ja antioksidanttinen vaikutus.
• Nikotiiniamidi (vitamiini PP) on vahva tulehduksien torjuja, joka auttaa säilyttämään terveen ihon suojatoiminnon.
• Glyseroli on iholle sopiva kosteuttaja, joka sitoo vettä ihoon.
• Sorbitoli auttaa säilyttämään ihon optimaalisen kosteustasapainon.

Oireet: Ohimenevä tai pysyvä ihon punoitus. Käyttöohje: Ohuena geelikerroksena kahdesti päivässä kuivalle ja puhtaalle hoidettavalle iholle. Geelin täysin imeydyttyä voi käyttää kosmetiikkaa.

INGREDIENTS: Aqua (Water), Propylene Glycol, Quassia Amara Wood Extract, Carbomer, Niacinamide, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Allantoin, CI 77289 (Chromium Hydroxide Green), Dehydroacetic Acid

Kirjoita arvostelu

Nimi:


entry_email


Arvostelu:HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           HyväThe product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

HERE'S 5€ OFF YOUR NEXT PURCHASE

How do You get 5€? Simple, just click the button below and register an account with us. It's easy, fast and it'll take you just 2 minutes to sign up.

 

Why create an account with Rosena? All our registered customers get 10% cashback to their account from purchases and it can be used to get discount from future orders

 

Thank you, I do not need 5€ credited to my account