Meistä

Rosena.ee nimi tulee ruususta, kukasta, joka tunnettiin jo antiikin mytologiassa kauneuden ja ikuisen rakkauden symbolina. Myös tänään ovat punaiset ruusut meille erityisiä ja kantavat sanomaa – rakastan sinua!

 

Mutta rakkauden viestittäjän ohella on ruusu myös kunnian, omistautumisen, puhtauden, intohimon, himon, rohkeuden, kunnioituksen, tasapainon, viisauden, ajattomuuden, sensuaalisuuden, vehkeilyn, uskon, vilpittömyyden ja salaisuuden säilyttämisen symboli.  Lisäksi ruusu on kukka, jota käytetään esimerkiksi ihonhoitotuotteissa, siksi se liittyy tiiviisti myös terveyteen ja ulkonäön parantamiseen.

 

Rosena.ee haluaisi muuttaa joka asiakkaansa päivät aurinkoisemmiksi ja iloisemmiksi, tarjoten tuotteita, jotka on omistettu kauneuden ja terveyden hoidolle. Anna kauneutesi kukoistaa!

The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

HERE'S 5€ OFF YOUR NEXT PURCHASE

How do You get 5€? Simple, just click the button below and register an account with us. It's easy, fast and it'll take you just 2 minutes to sign up.

 

Why create an account with Rosena? All our registered customers get 10% cashback to their account from purchases and it can be used to get discount from future orders

 

Thank you, I do not need 5€ credited to my account