Acnecinamide PHA -geeli finneille ja sisäänpäin kasvaneille karvoille

3 arvostelua
17,90€
Hinta/litra: 358,00€
Hinta pisteillä: 17.9
Määrä: + -  
Valmistaja: Vivatinell
Paketti: 50ml
Saatavuus: Varastossa
Acnecinamide PHA -geeli finneille ja sisäänpäin kasvaneille karvoille

Acnecinamide-tuotteissa on patentoitu ainesosien yhdistelmä, joka taistelee tehokkaasti finnejä ja mustapäitä vastaan. Tuotesarjan tärkein vaikutusaine on niasiiniamidi, joka tunnetaan myös B3-vitamiinina (myös PP-vitamiini ja nikotiiniamidi). Se on turvallinen ja tehokas vaihtoehto antibioottihoidolle.  Niasiiniamidin kliinisten tutkimusten perusteella voidaan väittää, että tällä ainesosalla on tehokas ja nopea vaikutus ja sen käyttö on mukavaa ja turvallista. Sen vaikutus ei ole ainoastaan finnejä vähentävä, vaan sitä käytetään sen tulehduksenvastaisen vaikutuksen ansiosta myös esimerkiksi herkälle tai punoittavalle iholle. Finnejä vastaan niasiiniamidia voi käyttää suun kautta otettavana tai iholle levitettävänä tuotteena. Tutkimusten mukaan tehokkain pitoisuus on 4 % ja Shalita-tutkimuksessa* 8-viikkoisen käytön aikana niasiiniamidigeeli oli suosituin vaihtoehto antibiooteille vastustuskykyisten bakteerien aiheuttamien finnien vähentämiseen.  

Niasiiniamidin lisäksi Acnecinamide-tuotteissa on monia turvallisia ja luonnollisia finnejä ehkäiseviä ainesosia: AHA, PHA, pantenoli (B5-vitamiini), allantoiini, vihreän teen EGCG-uute, kamomillauute, C-vitamiini, foolihappo, salisyylihappo ja beetaglukaanit.

Niasiiniamidin hyödyt:

Auttaa hillitsemään tulehtunutta ihoa

Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää finnejä

Kosteuttaa ihoa

Vähentää hyperpigmentaatiota ja läiskiä, tasoittaa ihon värisävyä

Parantaa ihon kimmoisuutta.

PHA-geelissä on yhdistetty luonnolliset ainesosat, polyhydroksihapot ja niasiiniamidi parhaan mahdollisen finnejä ja tulehdusta ehkäisevän vaikutuksen saavuttamiseksi. PHA-geeli kuorii hellästi ihon pintakerrosta ja avaa tukkeutuneet huokoset. Sopii käytettäväksi kasvoille ja vartalolle. PHA-geeli auttaa nuoria miehiä ehkäisemään myös parranajon seurauksena syntyneitä sisäänpäin kasvaneita karvoja.

Käyttöohje: Hiero PHA-geeli kasvoille ja/tai vartalolle 2-3 kertaa päivässä. Älä käytä silmienympärysiholle. Parranajon jälkeen odota vähintään 4 tuntia ennen geelin käyttöä. Dermatologisesti testattu, ei tuki huokosia.  

 

Ingredients: Aqua, Propylene Glycol, Gluconolactone, Alcohol Denat, Panthenol (Vitamin B5), Niacinamide (Vitamin B3), Hydrogenated Castor Oil, Lactobionic Acid, Cassia angustifolia Seed Polysaccharide, Hydroxyethylcellulose, Arginine, Xanthan Gum, Fragrance, Allantoin, Caprylyl Glycol (and) Ethylhexylglycerin, D-Limonene.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


entry_email


Arvostelu:HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           HyväThe product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

HERE'S 5€ OFF YOUR NEXT PURCHASE

How do You get 5€? Simple, just click the button below and register an account with us. It's easy, fast and it'll take you just 2 minutes to sign up.

 

Why create an account with Rosena? All our registered customers get 10% cashback to their account from purchases and it can be used to get discount from future orders

 

Thank you, I do not need 5€ credited to my account