Dermanutrix supplement for Acne, 90tbl

16 arvostelua
53,70€
Hinta pisteillä: 53.7
Määrä: + -  
Valmistaja: LSI
Paketti: 3x30 tabletti
Saatavuus: Varastossa
Ravintolisä finnien vastaan, 3 kk määrä

Finnit ja mustapäät ovat rasvaisen ihon yhteinen piirre. Ne ilmaantuvat yleensä lapsuudessa ja nuoruudessa sekä pojille että tytöille, mutta voivat myös jatkua aikuisikään.
Mustapäät ja finnit ovat aina ahdistavia ja alentavat niistä kärsivien henkilöiden itsetuntoa. Yleisimpiä finnien esiintymisalueita ovat kasvot, kehon etuosa ja yläselkä.
Pitkään luultiin, että karvatupen tukkeumat (mustapäät) johtuivat vain häiriöstä ihon rasvojen tuotannossa, mutta äskettäin on havaittu, että myös ihon hapettumisstressi on keskeinen tekijä. On havaittu, että henkilöillä, joilla on ongelmallinen iho, on pienempi antioksidanttitaso ihosoluissaan ja erityisen alhaiset A- ja E-vitamiinitasot. Alhaiset antioksidanttitasot sallivat vapailla happilajeilla olevan suuremman vaikutuksen ja se aiheuttaa hapetusstressiä. E-vitamiini on voimakas antioksidantti, joten on suositeltavaa käyttää sitä varmistamaan terve iho ja vähentämään tai jopa estämään finnien ilmestyminen.

DERMANUTRIX-tabletit aknen altistamalle iholle muodostavat ainutlaatuisen kaavan, jossa yhdistyvät valitut ainesosat:

• E-vitamiini on luonnossa esiintyvä antioksidanttivitamiini edistäen solujen suojausta hapetusstressiltä.
• Seleeni on välttämätön hivenaine ihon toiminnoille, osallistuen immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan ja solujen suojeluun hapetusstressiltä.
• Sinkki on toinen hivenaine, keskeisessä asemassa elimistömme fysiologiassa, edistäen A-vitamiinin normaalia aineenvaihduntaa. A-vitamiini on eräs tärkeimmistä vitamiineista, joka antaa ihosolujen kypsyä, siirtyä ylempään ihokerrokseen ja tuloksena avata huokoset (samanlaista mekanismia käytetään isotretinoiini-hoidossa finneihin). Alhaiset sinkkitasot voivat edistää finnien esiintymistä.
• Nikotiiniamidi (vitamiini PP) auttaa ylläpitämään normaalia ihoa ja normaaleja limakalvoja ja vähentää myös sytokiinien tasoja, joista finnien katsotaan johtuvan (IL-1α, IL-6, IL-8 ja TNF-α) 95 % asti.
• Superoksidi-dismutaasi (SOD), peräisin vihreästä tomaatista, on luonnossa esiintyvä antioksidantti, joka vähentää sytokiinien tasoja, joista finnien uskotaan johtuvan (IL-1α, IL-6, IL-8 ja TNF-α).

Miten DERMANUTRIX:ia käytetään aknen altistamalle iholle?
Ota yksi tabletti päivässä veden kanssa.

Varoitus

Jos olet raskaana, ota yhteys lääkäriin ennen käyttöä.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Noudata suositeltua vuorokausiannosta.
Säännöllinen, tasapainoinen ruokavalio on suositeltavaa.

Ravintolisä – Pakkauksessa 30 tablettia

Contents

Per one tablet

Vitamin E (mg)

30

Nicotinamide (mg)

20

Selenium (microgram)

50

Zinc (mg)

7,5

Superoxide dismutase (IU)

250

Active ingredients: DL-Alpha Tocopherol Acetate 50%, Zinc Gluconate, Selenium yeast, Nicotinamide, Solanum lycopersicum (tomato fruit) extract. Excipients: Lactose, Microcrystalline Cellulose, Starch, Silicon dioxide, Talc, Hypromellose, Titanium dioxide, Macrogol, Propylene Glycol, Polysorbate 80, Ethylcellulose, Ammonium hidroxide, Medium Chain Triglycerides, Oleic acid, Sodium Carboxymethylcellulose, Polydextrose.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


entry_email


Arvostelu:HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           HyväThe product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

HERE'S 5€ OFF YOUR NEXT PURCHASE

How do You get 5€? Simple, just click the button below and register an account with us. It's easy, fast and it'll take you just 2 minutes to sign up.

 

Why create an account with Rosena? All our registered customers get 10% cashback to their account from purchases and it can be used to get discount from future orders

 

Thank you, I do not need 5€ credited to my account

GET A BEAUTIFUL PIECE OF JEWELLERY AS A GIFT!

CLICK HERE TO READ THE CAMPAIGN GUIDE

 

Every customer who purchases collagen supplements for at least 50 euros will receive a lovely piece of jewellery. Customers who purchase collagen supplements for at least 100 euros will get two pieces of jewellery.

If you wish, you can put together a beautiful set of a pendant and earrings.

The campaign lasts from 1 September to 31 October 2021 or while supplies last

​*The gift is added to the shopping cart automatically if the value of the order after discounts and without transport is at least 50 euros