Dermanutrix Drinkable Collagen

11 arvostelua
29,90€
Hinta pisteillä: 29.9
Määrä: + -  
Valmistaja: LSI
Paketti: 14 pcs
Saatavuus: Varastossa

NB! Product currently available is produced for a different region, and Equador is listed as the country of origin on the package by a sticker with the best before and batch. The composition is the same. The outer carton is the same, but sachets have a different design compared to previous productions. 

 

Mikä on kollageeni?

Kollageeni on ryhmä proteiineja yksinomaan eläimillä ja ihmisillä. Se on sidekudoksen tärkein osa, ja runsain proteiini ihmisen elimistössä (kolmasosa koko proteiinimäärästä). Sen keskeisin rooli on ihon huolto ja terveen ulkonäköän ylläpitäminen.

 

Kollageeni ja ihon ikääntyminen

Ikääntyessä ihosolujen kollageenituotanto vähenee ja sen samanaikainen hajoaminen suurenee, aiheuttaen ihomme kollageenisisällön dramaattisen vähenemisen vuosien kuluessa. Tämä ihon kollageenisisällön väheneminen on ihon vanhenemisen merkittävä alullepanija, johtaen juonteiden ja ryppyjen esiintymiseen sekä ihon kimmoisuuden menetykseen.

 

Kollageeni ravitsemuksessa

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että suun kautta otettu kollageeni imeytyy elimistöön. Yli 90 % suun kautta nautitusta kollageenista imeytyy ja merkittävä osa siitä kerääntyy ihoon.

Eri tutkimukset ovat osoittaneet, että suun kautta nautittu hydrolysoitu kollageeni pystyy parantamaan ihon kosteuspitoisuutta, kimmoisuutta ja sen tasaisuutta. Tämän seurauksena juonteet ja rypyt vähenevät ja iho näyttää täyteläiseltä.

 

DERMANUTRIX Juotava kollageeni on suun kautta nautittava geeli, jonka koostumus perustuu kalasta hydrolysoituun kollageeniin, jonka on osoitettu olevan tehokkaampi kuin kalan nahka tai naudan kollageeni.

Geelion helppokäyttöinen, sillä se voidaan ottaa sellaisenaan tai laimennettuna vedellä tai mehulla. Sen ainutlaatuinen passionhedelmän maku tekee sen käytöstä miellyttävää.

 

Käyttöohjeet

Ota yksi annospussillinen päivässä sellaisenaan tai veden kanssa.

Kukin annospussillinen sisältää 5 grammaa meri- (lyhyt asteikko) hydrolysoitua kollageenia.

Jakelu: pakkauksessa 14 annospussia. Hoiton pituus pitäisi olla vähintään 4-6 viikkoa.

 

Contents

Per 1 gel pack

Hydrolyzed collagen, marine origins

5 g

Sodium Benzoate (Na mg)

2,4 mg

Carboxymethylcellulose Sodium

10 mg

Active ingredient: marine hydrolyzed collagen (FISH)

Distilled water, marine hydrolyzed collagen (FISH), antioxidant (Citric acid), Carboxymethylcellulose, Sodium benzoate, Sucralose, Passion fruit flavour, color (E102 FDC yellow 6).

Kirjoita arvostelu

Nimi:


entry_email


Arvostelu:HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           HyväThe product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

HERE'S 5€ OFF YOUR NEXT PURCHASE

How do You get 5€? Simple, just click the button below and register an account with us. It's easy, fast and it'll take you just 2 minutes to sign up.

 

Why create an account with Rosena? All our registered customers get 10% cashback to their account from purchases and it can be used to get discount from future orders

 

Thank you, I do not need 5€ credited to my account