Dermanutrix Acne Prone Skin

3 arvostelua
18,90€
Hinta/litra: 510,30€
Hinta pisteillä: 18.9
Määrä: + -  
Valmistaja: LSI
Paketti: 30 tabletti
Saatavuus: Varastossa

Finnit ja mustapäät ovat rasvaisen ihon yhteinen piirre. Ne ilmaantuvat yleensä lapsuudessa ja nuoruudessa sekä pojille että tytöille, mutta voivat myös jatkua aikuisikään.
Mustapäät ja finnit ovat aina ahdistavia ja alentavat niistä kärsivien henkilöiden itsetuntoa. Yleisimpiä finnien esiintymisalueita ovat kasvot, kehon etuosa ja yläselkä.
Pitkään luultiin, että karvatupen tukkeumat (mustapäät) johtuivat vain häiriöstä ihon rasvojen tuotannossa, mutta äskettäin on havaittu, että myös ihon hapettumisstressi on keskeinen tekijä. On havaittu, että henkilöillä, joilla on ongelmallinen iho, on pienempi antioksidanttitaso ihosoluissaan ja erityisen alhaiset A- ja E-vitamiinitasot. Alhaiset antioksidanttitasot sallivat vapailla happilajeilla olevan suuremman vaikutuksen ja se aiheuttaa hapetusstressiä. E-vitamiini on voimakas antioksidantti, joten on suositeltavaa käyttää sitä varmistamaan terve iho ja vähentämään tai jopa estämään finnien ilmestyminen.

DERMANUTRIX-tabletit aknen altistamalle iholle muodostavat ainutlaatuisen kaavan, jossa yhdistyvät valitut ainesosat:

• E-vitamiini on luonnossa esiintyvä antioksidanttivitamiini edistäen solujen suojausta hapetusstressiltä.
• Seleeni on välttämätön hivenaine ihon toiminnoille, osallistuen immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan ja solujen suojeluun hapetusstressiltä.
• Sinkki on toinen hivenaine, keskeisessä asemassa elimistömme fysiologiassa, edistäen A-vitamiinin normaalia aineenvaihduntaa. A-vitamiini on eräs tärkeimmistä vitamiineista, joka antaa ihosolujen kypsyä, siirtyä ylempään ihokerrokseen ja tuloksena avata huokoset (samanlaista mekanismia käytetään isotretinoiini-hoidossa finneihin). Alhaiset sinkkitasot voivat edistää finnien esiintymistä.
• Nikotiiniamidi (vitamiini PP) auttaa ylläpitämään normaalia ihoa ja normaaleja limakalvoja ja vähentää myös sytokiinien tasoja, joista finnien katsotaan johtuvan (IL-1α, IL-6, IL-8 ja TNF-α) 95 % asti.
• Superoksidi-dismutaasi (SOD), peräisin vihreästä tomaatista, on luonnossa esiintyvä antioksidantti, joka vähentää sytokiinien tasoja, joista finnien uskotaan johtuvan (IL-1α, IL-6, IL-8 ja TNF-α).

Miten DERMANUTRIX:ia käytetään aknen altistamalle iholle?
Ota yksi tabletti päivässä veden kanssa.

Varoitus

Jos olet raskaana, ota yhteys lääkäriin ennen käyttöä.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Noudata suositeltua vuorokausiannosta.
Säännöllinen, tasapainoinen ruokavalio on suositeltavaa.

Ravintolisä – Pakkauksessa 30 tablettia

Contents/Koostis/Sisältö/innehåll

1 Tablet/day

1tbl päevas

1 tabl/vrk 1 tabl./dygn

 

%RDA/NRV

Per 100g (in g)

Carbohydrates/Süsivesikud/Hiilihydraatit/kolhydrater (g)

0.2

 

30

Protein/Valgud/Proteiini/Protein (g)

0

 

0

Lipids/Rasvad/Lipidit/lipider (g)

0

 

0

Vitamin E/E-vitamiin/E-vitamiini/vitamin E

Alpha-tocopheryl acetate (mg)

         30

250%

4.5

Nicotinamide/Nikotinamiid/Nikotiiniamidi/nikotinamid (mg)

20

125%

3

Selenium/Seleen/Seleeni/selen (μg)

50

90%

0.01

Zinc/Tsink/Sinkki/zink (gluconate) (mg)

7.50

75%

1.125

Superoxide Dismutase/Superoksiid dismutaas/Superoksididismutaasi/superoxiddismutas (IU)

250

 

37500 IU

 

Caloric value/Energeetiline väärtus/Kaloriarvo/kalorivärde

 

Kcal

 

   Kj

 

Kcal

 

Kj

 

Kcal

 

Kj

 

2

8.4

2

8.4

200

840

*NRV - protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutel

*Reference Intake or recommended daily allowance (RDA)

INGREDIENTS: Bulking agent Microcrystalline cellulose E 460; DL-Alpha Tocopheryl Acetate ; Anti-caking agent Dicalcium phosphate dihydrate E 341 (ii); Zinc gluconate ; Selenium (yeast) ; Nicotinamide ; Tomato (Solanum lycopersicum) fruit extract ; Anti-caking agent Vegetal magnesium stearate (E 470b). Gastro resistant coating (20 mg / 4%) (Shellac resin – E904 ; Ammonium Hydrogen Carbonate – E503(ii) ; polyethylene glycol 4000 E1521) // White coating (20 mg / 4%) (Calcium carbonate E170; isomalt E953; hydroxymethylpropyl cellulose ; medium chain triglycerides)

Kirjoita arvostelu

Nimi:


entry_email


Arvostelu:HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           HyväThe product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

HERE'S 5€ OFF YOUR NEXT PURCHASE

How do You get 5€? Simple, just click the button below and register an account with us. It's easy, fast and it'll take you just 2 minutes to sign up.

 

Why create an account with Rosena? All our registered customers get 10% cashback to their account from purchases and it can be used to get discount from future orders

 

Thank you, I do not need 5€ credited to my account