Morganna Neckcollete

3 arvostelua
43,00€
Hinta/litra: 860,00€
Hinta pisteillä: 43
Määrä: + -  
Valmistaja: Morganna`s Alchemy
Paketti: 50ml
Saatavuus: Varastossa
Revolutionary facial contouring with Edelweiss Stem cell technology.

Kiinteyttää, tasoittaa ja kohottaa!

 

Kasvoja, kaulaa ja rintaa muotoileva ja nuorentava, alppitähden eli edelweiss-kasvin huipputeknologisia kantasoluja sisältävä Morganna's Neckcollete -voide. Kantasolujen käyttö takaa vallankumouksellisen tehokkaan vaikutuksen. Ylellinen voide auttaa kiinteyttämään herkkää ihoa, erityisesti kaulan ja rinnan alueella kosteuttamalla sitä ja palauttamalla ihon nuorekkaan ulkonäön ja tunteen. Käytön jälkeen iho on silkkisen pehmeä ja kimmoisa.

 

Aktiivinen vaikutusaine: kasvikantasolut

 

Kantasoluja on kaikissa kasveissa, mutta on löydetty vain yksittäisiä kasveja, joiden kantasoluista on löydetty ihmisen iholle hyödyllisiä ominaisuuksia. Alppiruusu eli edelweiss on yksi niistä ja alempana kerrotaan miksi.

 

Alppiruusu eli edelweiss on kasvi, jonka levinneisyys on maantieteellisesti hajanaista ja kasvi itse harvinainen. Monessa maassa se on suojeltu luonnonsuojelulaissa. Tämä kasvi kasvaa hyvin vaikeissa olosuhteissa 1500 metrin korkeudessa kivisillä ja kylmillä alueilla, joissa on korkea UV-säteily. Jäädäkseen henkiin kasvi on oppinut suojaamaan itseään ympäristöolosuhteilta erittäin tehokkaasti, siinä on monia hyödyllisiä molekyylejä ja suojaavat karvat kukissa ja lehdissä.  

 

Alppiruusun hyödyllinen vaikutus ihmisen iholle:

 

- Erittäin vahva antioksidatiivinen ja vapaita radikaaleja torjuva vaikutus.

 

- Palauttaa ihon pintakerrosten elinvoiman.

 

- Kiinteyttää kaulan alueen löystynyttä ihoa.

 

- Muotoilee ja kiinteyttää kasvoja ja kaulaa.

 

Käyttöohje: Käytä kasvojen, kaulan ja rinnan alueen puhdistetulle iholle aamuisin ja iltaisin.

 

Kliinisesti testattu.Testien aikana 30 naista arvioivat voiteen ominaisuuksia ja tuloksia. 90 % naisista tunsi voimakasta kosteutusta, melkein 100 % huomasi huomattavan kiinteytymisen ja 100 % kertoi, että he käyttäisivät voidetta myös jatkossa.  

Voiteessa ei ole käytetty:

 

- sulfaatteja

 

- synteettisiä hajusteita

 

- synteettisiä väriaineita

 

- ftalaatteja

 

Morganna's Alchemy -tuotteet on luonut kemisti, jolla on yli 20 vuotta kokemusta ja tuotteissa on käytetty ekosertifioituja kasvi- ja kukkauutteita. Tuotteissa käytettävät kasvit on kasvatettu valvotuissa oloissa, ilman lannoitteita ja muita haitallisia aineita.  

 

<

Water,Glycerin, Xanthan Gum, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Coco-Glucoside Caprylyl Glycol Alcohol Glaucine, Diheptyl Succinate, Glycerin, Octyldodecyl Myristate, Polysorbate 20, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Acmella Oleracea Extract, Juglans Regia (Walnut) Seed Extract, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Capryloyl Glycerin/ Sebacic Acid Copolymer, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxy-ethanol, Caprylyl Glycol, Parfum (Fragrance), Polysorbate 85, Sorbic Acid.

 

Kirjoita arvostelu

Nimi:


entry_email


Arvostelu:HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           HyväThe product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

HERE'S 5€ OFF YOUR NEXT PURCHASE

How do You get 5€? Simple, just click the button below and register an account with us. It's easy, fast and it'll take you just 2 minutes to sign up.

 

Why create an account with Rosena? All our registered customers get 10% cashback to their account from purchases and it can be used to get discount from future orders

 

Thank you, I do not need 5€ credited to my account