Novophane Ultra-Nutritive shampoo Best before 31.03.24

3 arvostelua
14,90€
Hinta/litra: 74,50€
Hinta pisteillä: 14.9
Määrä: + -  
Valmistaja: ACM
Paketti: 200ml
Saatavuus: Varastossa
Nutritive shampoo for dry and brittle hair.

Keskimäärin, 19 % naisista ilmoittaa, että heillä on kuivat tai hyvin kuivat hiukset. Kuivat hiukset tarkoittavat, että hiukset eivät olleet kiiltäviä vaan hauraat ja karkeat koskettaa.

 

Hiusten kuivumiseksi voi olla monta syytä, jotkin niistä ovat:

- Ikääntyminen saa talin tuotannon vähenemään, tarkoittaen vähemmän ravintoa ja suojaa hiuksille

- jotkin sairaudet ja lääkkeet voivat aiheuttaa ihon, päänahan ja hiusten liiallista kuivuutta

- kemialliset ja mekaaniset tekijät, kuten valkaisu, liiallinen pesu, hiusten kuivaaminen jne.

 

Novophane Ultra-Nutritive -shampoo on ihotautien suhteen ratkaisu, joka on kehitetty erityisesti kuivia, erittäin kuivia ja vahingoittuneita hiuksia varten. Johtuen sen vaikuttavien ainesosien synergistiseen vaikutukseen, se suojaa kuivia tai vahingoittuneita hiuksia ja palauttaa kestävän fysiologisen hydraatioasteen.

 

Tärkeimmät aktiiviset ainesosat ovat:

- Xylitoli + glyseriiniyhdistelmä (3 %) rajoittaa hiusten kuivumista sulkemalla hiussuomut

- hydroksietyyliurea (1 %) , ammoniumlaktaatti (0,5 %) ja urea (0,5 %) tarjoavat syvän ja pitkäkestoisen kosteuttavan vaikutuksen

- D-pantenoli (0,5 %) korjaa ja kosteuttaa pitkäkestoisella vaikutuksella

Tämä tuote testattiin perusteellisesti ihotautivalvonnassa vapaaehtoisilla. 21 testipäivän jälkeen 86 % vapaaehtoisista ilmoitti, että heidän hiuksensa olivat pehmeät, silkkiset ja ravitut ja 81 % ilmoitti, että hiukset olivat vähemmän kuivat tai vahingoittuneet ja korjatut. 90 % testin vapaaehtoisista ilmoitti, että heidän hiuksiaan on helppo kammata.

Dermatologisesti testattu eikä se ärsytä ihoa tai silmiä.

 

Miten käytetään: kostuta hiukset ja levitä shampoo kevyesti hieroen päänahkaan. Jätä shampoo vaikuttamaan muutamaksi minuutiksi ja sitten huuhtele se perusteellisesti runsaalla vedellä. Tarvittaessa käytä huuhteluainetta.

INGREDIENTS : Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Decyl Glucoside, Propanediol, Xylitylglucoside, Hydroxyethyl Urea, Xylitol, Glycerin, Urea, Ammonium Lactate, Panthenol, Glucose, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Anhydroxylitol, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium EDTA, Citric Acid.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


entry_email


Arvostelu:HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           HyväThe product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

HERE'S 5€ OFF YOUR NEXT PURCHASE

How do You get 5€? Simple, just click the button below and register an account with us. It's easy, fast and it'll take you just 2 minutes to sign up.

 

Why create an account with Rosena? All our registered customers get 10% cashback to their account from purchases and it can be used to get discount from future orders

 

Thank you, I do not need 5€ credited to my account