Quasix voide SPF30 kasvojen punotuksen vähentämiseksi

1 arvostelua
19,50€
650,00€
Hinta pisteillä: 19.5
Määrä: + -  
Valmistaja: LSI
Paketti: 30 gr
Saatavuus: Varastossa
Quasix voide, jolla on auringonsuojafaktori SPF30

Neljän luonnollisen vaikuttavan aineen tehokas yhdistelmä keskivaikean ja vaikean kasvojen punotuksen vähentämiseksi ja suojaamaan ongelmaa aiheuttavalta auringon säteilyltä.

Quasix voide, jolla on auringonsuojafaktori SPF30
Usein esiintyvä, mutta hyväluontoinen kasvojen (etupäässä nenän ja poskien) punoitus ilmenee ihon punertavana värisävynä. Ihonvärin muutos, jossa esiintyy alussa ohimenevänä punoituksena, on taipuvainen jäämään pysyväksi ja iho muuttuu pienten verisuonien jatkuvan laajenemisen seurauksena laikulliseksi. Krooninen verenkiertohäiriö johtaa pistely- ja kuumotustuntemuksiin ja ihon punoituksen muodostumiseen. Pysyvä kasvojen punoitus syntyy ja pahenee erilaisten ympäristötekijöiden vaikutuksesta, joita voivat olla auringon säteily, äkkinäiset lämpötilanvaihtelut, maustettu ruoka, kuumat tai alkoholijuomat, tunnetilat tai stressi. Ihon punoitusta esiintyy useammin ohuella ja vaalealla iholla ja vaiva pahenee yleensä ikäännyttäessä, jollei sen hoitoon ryhdytä.
LSI on kehittänyt kosmetiikkatuotesarjan, joka on tarkoitettu ihon pysyvän punoituksen hoitoon.
Quasix®:in tuotteet perustuvat neljän ainesosan yhteisvaikutukseen:
• Kvassiapuun (Quassia amara) uutteella on loisia ja bakteereja torjuva vaikutus, joka on erittäin tehokas pysyvän ja näppyläisen tai märkänäppyläisen punoituksen hoidossa. Sen lisäksi kvassipuun uutteella on tunnettu tulehduksia torjuva ja antioksidanttinen vaikutus.
• Nikotinamidilla (vitamiini B3) on voimakas tulehduksia torjuva vaikutus, joka auttaa säilyttämään terveen ihon suojatoiminnon.
• Glyseroli on iholle sopiva kosteuttaja, joka sitoo vettä ihoon.
• Sorbitoli auttaa säilyttämään ihon optimaalisen kosteustasapainon.

Kuivalle ja sekatyypin iholle päivävoiteena käytettäväksi. Korkea aurinkosuojafaktori.
Käyttöä: Ohuena voidekerroksena kuivalle ja puhtaalle hoidettavalle iholle. Voiteen täydellisesti imeydyttyä voi käyttää kosmetiikkaa.

Säilytä alle 25°C lämpötilassa.
Vastareaktiot: Ei ole tiedossa.
Sivuvaikutukset: Ei ole ilmennyt.

INGREDIENTS: Aqua (Water), Titanium Dioxide [nano], Dibutyl Adipate, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Zinc Oxide, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Niacinamide, PVP/Eicosene Copolymer, Dimethicone, Hydrated Silica, Phenoxyethanol, Aluminum Hydroxide, Dimeticone/methicone Copolymer, Cetearyl Glucoside, Imidazolidinyl Urea, Xanthan Gum, Quassia Amara Wood Extract, Disodium EDTA, CI 77289 (Chromium Hydroxide Green)

Kirjoita arvostelu

Nimi:


entry_email


Arvostelu:HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           HyväThe product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

HERE'S 5€ OFF YOUR NEXT PURCHASE

How do You get 5€? Simple, just click the button below and register an account with us. It's easy, fast and it'll take you just 2 minutes to sign up.

 

Why create an account with Rosena? All our registered customers get 10% cashback to their account from purchases and it can be used to get discount from future orders

 

Thank you, I do not need 5€ credited to my account