Sebionex Trio monipuolinen akne-hoito

7 arvostelua
18,90€
Hinta/litra: 472,50€
Hinta pisteillä: 18.9
Määrä: + -  
Valmistaja: ACM
Paketti: 40 ml
Saatavuus: Varastossa
Auttaa vähentämään ihon epätäydellisyyksiä, rajoittamaan niiden esiintymistä ja hallitsemaan talin tuotantoa.

Sebionex -sarja on suunniteltu erityisesti nuorille henkilöille ja aikuisille, joilla on akne-taipumus ja/tai öljyinen iho. Tuotteen ainesosat on testattu perusteellisesti ja ne auttavat vähentämään ihon epätäydellisyyksiä, rajoittamaan niiden esiintymistä ja hallitsemaan talin tuotantoa.

 

Sebionex TRIO on uusi tulokas Sebionex-sarjaan, joka tarjoaa monipuolista hoitoa akneen altistamalle iholle sisältäen antibakteerisia ominaisuuksia.

Tärkeimmät aktiiviset ainesosat ovat:

- AHA-suoloja ja esteriä (PH 5) kevyesti keratolyyttisiä ainesosia, jotka puhdistavat huokosia ja poistavat kuolleita ihosoluja perusteellisesti ärsyttämättä ihoa

- 4 % Vitamiini PP ja α- bisabolol ovat rauhoittavia ja tulehdusta torjuvia ainesosia lipasidin (1 %) ja natriumbentsoaatin (0,3 %) kera ollen antibakteerisia.

- Lipasidi (1 %) ja sinkkiglukonaatti hallitsevat talin tuotantoa

Sebionex TRIO on myös kosteuttava. Tämä on tärkeää käytettäessä anti-akne -tuotteita tai -hoitoja, sillä silloin ihosta tulee kuiva.

4 % nikotiiniamidi ja AHA:t ovat osoittautuneet tehokkaaksi ongelmaihon hoidossa, josta johtuen niillä on ihotautilääkäreiden hyväksyntä. Shalita-tutkimus vuonna 1995 päätyi tulokseen, että 4 %:n nikotiiniamidi-geeli on verrattavissa teholtaan 1 %:n clindamycin-geeliin acne vulgariksen hoidossa.

28 päiväisen kokeen jälkeen vapaaehtoisilla, tuloksena oli -26 %:n väheneminen komedoneissa, mikrosyyteissä ja -51 % väheneminen näppylöissä. Tuotteen kehittelykoostumuksessa 86 %  vapaaehtoiset ilmoittivat, että ihohuokosten koko on vähentynyt, 95 % sanoi, että heidän ihonsa on puhdistettu ja 100 % vapaaehtoisista sanoi, että heidän ihonsa on kostutettu.

Käyttöohjeet: Puhdista kasvot Sebionex foaming -geelillä ja levitä Sebionex Trio on puhtaalle iholle kahdesti päivässä. Voidaan käyttää yksittäishoitona tai yhdistettynä muihin akne-hoitoihin.

INGREDIENTS : Aqua (Water), Glycerin, Nylon-12, Niacinamide, Steareth-21, Butylene Glycol, Isononyl Isononanoate, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Steareth-2, C12-13 Alkyl Lactate, Cyclohexasiloxane, Capryloyl Glycine, Glycolic Acid, Lactic Acid, Zinc Gluconate, Salicylic Acid, Bisabolol, Biotin, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Polyacrylamide, Xanthan Gum, Propylene Glycol, PEG-150/Decyl Alcohol/SMDI Copolymer, C13-14 Isoparaffin, Palmitic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Ammonium Hydroxide, Laureth-7, Chloroacetic Acid, Parfum (Fragrance).

Kirjoita arvostelu

Nimi:


entry_email


Arvostelu:HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           HyväThe product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.

Name
Email

HERE'S 5€ OFF YOUR NEXT PURCHASE

How do You get 5€? Simple, just click the button below and register an account with us. It's easy, fast and it'll take you just 2 minutes to sign up.

 

Why create an account with Rosena? All our registered customers get 10% cashback to their account from purchases and it can be used to get discount from future orders

 

Thank you, I do not need 5€ credited to my account